* »

zaterdag 10 mei 2008

Zo en nu niet meer zeuren!


Mooi stukje op www.ondergrond.tv!

Uitgaan doen we om twaalf uur, niet thuiskomen..

We hadden het ze zo op een presenteerblaadje kunnen geven, maar er is toch onderzoek naar gedaan: de sluitingstijd-wensen van uitgaand Nederland. Wat blijkt? De meeste mensen zitten helemaal niet te wachten op vroegere sluitingstijden van clubs en kroegen. Eet dat vroegopstap-moeders.

Behalve het wat voor de hand liggende feit dat we er echt niet op staan te wachten dat we om twee uur de tent uit worden gegooid bracht het onderzoek ons ook andere 'fijne feitjes' aan kennis. We gaan minimaal één keer per week uit, we gaan om kwart over twaalf 's nachts (ja vroegopstap-aanhang, niet 's middags) de deur uit en we blijven een uur of drie binnen.

De vroeg op stappers hebben er helaas geen oren naar en blijven leuren met hun initiatief. Dat initiatief is trouwens inmiddels een brief geworden, omdat de 120.000 handtekeningen niet op papier stonden maar op internet. En dan zijn ze niet geldig, nee verdomme, gelukkig maar. Koninklijke Horeca Nederland gaat toch met de boerinnen in gesprek. Wordt vast geen gezellig kroeggesprek, maar ja, weten die Frieze moeders ook hoe het is om de deur gewezen te worden.

Bron: ondergrond tv

1 reacties:

Anoniem zei

Mhoahahahaha