* »

zaterdag 2 februari 2008

Oproep van de nachtburgemeester


De nachtburgemeester van Amsterdam doet een oproep aan alle uitgaanders. Er schijnen petities te lopen om horeca om 2 uur 's nachts te sluiten. Kansloos natuurlijk, maar toch leuk om tegenin te gaan. De nachtburgemeester vraagt jouw steun voor een tegenhandtekening.

"Jullie hebben vast wel van de twee Friese moeders gehoord die hun onmacht over het feit dat ze hun kinderen nooit meer zien (omdat ze de hele dag in bed schijnen te liggen), willen afwentelen op de horeca en eigenlijk op alles wat laat & leuk is.

Inmiddels hebben de twee al meer dan 80.000 handtekeningen verzameld en gaan ze met een zogenaamd burgerinitiatief naar de tweede kamer om een voorstel tot een algemene sluiting van horeca om 2 uur, natuurlijk van de zijlijn toegejuicht door extreem christelijk en consorten.

Dikke onzin natuurlijk!!! maar helaas horen we dit soort geluiden steeds vaker in Nederland. Gelukkig is er een tegeninitiatief!! Doe mij en jezelf een lol en teken deze petitie en stuur hem dan door naar tenminste 5 anderen, dan moeten we die 80.000 handtekeningen in no time kunnen evenaren!"

www.maakvanuitgaangeenspoedklus.nl

Chiel van Zelst
Amsterdams Nachtburgemeester

Klik op het krantenbericht om het te lezen!

0 reacties: