* »

donderdag 10 januari 2008

Tunnelliefde

Plan
Dagenlang bezig in de loods. dikke grafitti decoraties, dikke podiums ..bar, geluid/licht.

Boemannen
Ambtenaren langs die vroegen of we een vergunning hadden.... Politie werd ingelicht. Te veel mensen verwacht. Het is toch mogelijk in Nederland, voor elk feest boven de 200 man heb je een vergunning nodig. Nou zullen veel mensen denken "dan regel je toch een vergunning?". Die mensen vergeten dat per 200 man je dan een beveiliger nodig hebt, nooduitgangen...veiligheidsplannen, verkeersplannen..

Teleurstelling
Het is voor ons nu duidelijk gebleken dat je niet op zo'n schaal illegale feesten geven kan. met of zonder overlast. Wat dat betreft zijn we 10 jaartjes te laat denk ik. Nu heb ik zoiets van...Fuckit.

Back 2 basic
Niks meer op i-net....niks geen mailing meer. Van mond tot mond en alleen de echt naaste bekenden. Erg jammer...want ik/wij wilde echt iedereen dat ons kent ons sfeertje geven....dat onbedwongen vrijheidsgevoel en meer.

Tunnelliefde
Zonnetje in de verte achter een uitgestrekt landschap en Ille die het prachtige "Vitalic - Space invaders are smoking grass" (die per ongeluk eerst ff op zn kop lag) als laatste plaat erop knalt......Wát een gruwel dat Diep Gezonken onder de brug!! Ik vond het zó vet, de avond begonnen met allemaal onbekenden (voor mij) en eindigen met alleen maar housevrienden!! Daar aangekomen ging meteen de muziek uit: Fuck, gezeik met de politie! antwoord van Milos hierop : Fuck the police!!! we mogen best nog wel ff doorgaan! en dat hebben we gedaan, wat een prachtig feest!!!! Toen de zon opkwam en door het stof op iedereens gare maar intens gelukkige gezicht straalde.... geen woorden voor!

Goedemorgen zonder zorgen.
Morgen is weer gewoon morgen.
En overmorgen is het beest in ons allen verborgen.
Wat een leven, zondag gaan we raven!




0 reacties: